Logo Image
Background Image

Event has ended

2 hours

Optimal Health Through The 8 Laws

Join us for a dynamic workshop where you will:

  • Learn How To Be In Optimal Health

  • Learn To Manage & Reverse Disease

  • Develop Your Personal Wellness Plan

0DAYS
0HRS
0MIN
0SEC

Agenda

You can look forward to the following topics.

Intro & Orientation

3:00 PM - 3:08 PM

8 minutes

A Little About You

3:08 PM - 3:10 PM

2 minutes

Understanding Disease

3:10 PM - 3:25 PM

15 minutes

Brief Wellness Survey

3:25 PM - 3:30 PM

5 minutes

Break

3:30 PM - 3:35 PM

5 minutes

The Laws of Health

3:35 PM - 4:20 PM

45 minutes

Break

4:20 PM - 4:35 PM

15 minutes

Build Your Plan

4:35 PM - 5:00 PM

25 minutes